Şirketlere Özel
"Pişman oldum"
22.11.2016

Olumlu Yönler

Şirket büyük ve oldukça kurumsal çalışanların büyük çoğunluğu da bu sebepten orda. Cv ye yazmak ve daha iyi yerlere gelmek için güzel bir basamak. Gerçekten öğretici bir tarafı var ve sosyal olanakları oldukça iyi.

Olumsuz Yönler

Öncelikle çalışanların büyük çoğunluğu inanılmaz egoist ve bencil gruplaşma üst düzeyde.Çalışanların büyük bir kısmı stajyerlikten yükselmiş olmasına rağmen stajyerler hep görmezden geliniyor, kötü davranılıyor.Hatta bu sebepten ötürü bir kişi 1 hafta sonunda şirketten ayrıldı.Gerçekten bişeyler katan nazik kişilerde var ama dediğim gibi daha çok nasıl davranılmamalı onu gördüm bu süreçte.Şirketin yakın zamanda kadrosunda küçültmeye gideceğini ve zaten oldukça az olan maaşlarında(ki stajyerler parasız çalıştırılmak için 3 haftada bir değiştirirliyor zaten talep çok bahanesiyle) terfiler engellenerek arttırılmaması gündemdeki son haberlerden o nedenle bu şirkete girerken bir kez daha düşünün derim.

Üst Yönetime Öneriler

Müdürler daha denetleyici olabilir ve çalışanlarının aşırı egoist tavırlarını düzeltmesini isteyebilir. Onun dışında maaşlar yakın zamanda arttırılmaz ve kadrolar kısılmaya devam edilirse zaten çok olan personel kaybı daha da artarak devam edecektir.

Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet
Hayır
2 Kişi
0 Kişi
İşkolig Puanı
2

Yeni Cevap Yaz